28 Φεβ 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ αρ. 105

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την αποτροπή της ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ 

ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ της ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ τον Ιανουάριο 2025

 

Η Ομάδα Εργασίαςη οποία είχε συγκροτηθεί με απόφαση του Δ.Σ., με σκοπό τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων, αναφορικά με την προαναφερομένη μη περικοπή της Επικουρικής Σύνταξής μας, κατά 33%, συνέταξε Υπόμνημα στο οποίο επισημαίνονται όλα τα στοιχεία/επιχειρήματα νομικά, οικονομικά κ.λπ. με τα οποία τεκμηριώνεται το δίκαιον του αιτήματός μας.

Το Υπόμνημα θα τεθεί υπόψιν των κυβερνητικών φορέων των αρμοδίων Υπουργείων, δεδομένου ότι έχουν ζητηθεί συναντήσεις και αναμένουμε την οριστικοποίηση των ημερομηνιών.

Επισημαίνεται ότι, το Υπόμνημα ήδη έχει αποσταλεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σύριζα - Π.Σ. και έχει ζητηθεί συνάντηση με τα αρμόδια Στελέχη του. Ομοίως,έχειζητηθεί συνάντηση με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να της επιδοθεί το Υπόμνημα και να αναπτυχθούν όχι μόνον τα επιχειρήματά μαςδιά ζώσης, αλλά και πόσο σημαντικό θέμα είναι για εμάς, δεδομένου ότι επιζητούμε τη νομοθετημένη επίλυσή του [μη περικοπή] το συντομότερο δυνατόν.

Το Υπόμνημα θα τεθεί εις γνώσιν των Συμβούλων του Δ.Σ. του Συλλόγου στην επομένη συνεδρίασή του.

Κλείνοντας, το Προεδρείο ευχαριστεί τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τονίζοντας την καλή συνεργασία που είχαν, καθώς και την συνεισφορά ενός εκάστου μέλους στο τελικό κείμενο.

 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2024

                                          Για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ

 Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

     Νικ. Τσαλαβρέττας                          Μιχ. Πίγκος