22 Ιουλ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/7/2020


ΠΕΡΙ  ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ…..

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,  

Η  καταβολή των αναδρομικών της επικούρησης του 2018 που αποτελεί μέρος των οφειλομένων από τον ΛΕΠΕΤΕ, τον οποίο δεν εγκαταλείπουμε ποτέ δηλαδή δικών μας χρημάτων, έδωσε μία απάντηση στους αμφισβητούντες την προσπάθεια που κατέβαλε  ο Πρόεδρος μαζί με το Προεδρείο για να κλείσει μία παρατεταμένη εκκρεμότητα, η  οποία κρίνεται ως εξαιρετικά ευνοϊκή για τους οικονομικά ταλαιπωρημένους συναδέλφους μας.
Η δημαγωγία και η σπέκουλα των πολλών «ικανών», «έξυπνων», και  «μοναδικά έντιμων ? » όλο αυτό το διάστημα που χλεύαζαν τις ενέργειες του Προεδρείου, πρέπει επί τέλους να κριθεί από τους συναδέλφους  και να τους απορρίψει .
Συνάδελφοι,
Τώρα αρχίζουν νέοι αγώνες.
Η πορεία του συλλογικού οργάνου  είναι δύσκολη και τα επόμενα θέματα που μπαίνουν σε προτεραιότητα για επίλυση είναι ο επανυπολογισμός των συντάξεων μας που αποτελεί μία κατάφωρη αδικία για όλους μας, η προικοδότηση και τα δάνεια.
Στην νέα αυτή προσπάθεια θα ήταν πολύ θετικό να μην υπάρξουν και πάλι τέτοια φαινόμενα.  Ο συνδικαλιστικός μας λόγος πρέπει να είναι υπεύθυνος και όχι υβριστικός, αφού το ίδιο συμφέρον έχουμε ΟΛΟΙ.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΥΓΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ