12 Ιουν 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/6/2020


Συνάδελφοι ,
            Με την ανακοίνωσή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε γα τις τελευταίες ενέργειες του Προεδρείου προς την κατεύθυνση της προσπάθειας επίλυσης των προβλημάτων μας.
1.      Αποστείλαμε επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας κ.Βρούτση την 9/6/20 προκειμένου να μας δεχθεί έτσι ώστε να του αναπτύξουμε από κοντά, ενώπιον και των  αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, τα προβλήματά μας που αφορούν στο  επίμαχο θέμα του ΛΕΠΕΤΕ, στην Επικούρηση γενικότερα και κυρίως στον επανυπολογισμό  των συντάξεών μας.
2.      Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αποστείλαμε επιστολή προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, επισυνάπτοντας και επιστολή που εν τω μεταξύ, είχαμε αποστείλει ήδη προς το τοπικό παράρτημα του ΕΦΚΑ  στη Δραγατσανίου με περιεχόμενο τη διευθέτηση εκ μέρους τους του προβλήματος της μη ανάρτησης ηλεκτρονικά, των μηνιαίων εκκαθαριστικών πολλών συναδέλφων.
3.      Επίσης επιμείναμε φορτικά προς τον ΕΦΚΑ προκειμένου να προχωρήσουν οι προσωρινές συντάξεις και να συντομεύσει ο χρόνος υπολογισμού των οριστικών.
Για κάθε νεώτερη εξέλιξη θα υπάρχει άμεση ενημέρωσή σας.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ