26 Φεβ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/2/2020


Ύστερα από πρόσκληση του Νομαρχιακού Παραρτήματος Χανίων και μετά την έγκριση του Δ.Σ., τμήμα του Προεδρείου (Πρόεδρος Β. Κωνσταντέλλος – Γενικός Γραμματέας Α. Σαρρής και Α΄ Αντιπρόεδρος Β. Λεκκός), παραβρέθηκαν σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Παραρτήματος , άκουσαν  τον απολογισμό δράσης του και τα ερωτήματα των συναδέλφων και ενημέρωσαν  τους συναδέλφους για όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο μας (Ασφαλιστικός Νόμος — ΛΕΠΕΤΕ – Επανυπολογισμός - εξέλιξη δικαστηρίων, Εφετείων,  Άρειου Πάγου - Συμβουλίου Επικρατείας, Δάνεια, Λογ. Αποκατάστασης τέκνων κ.λ.π.).
Με την ευκαιρία της πρόσκλησης αυτής έγινε και επίσκεψη στις πόλεις του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου μετά από το κάλεσμα των Γραμματέων των Νομαρχιακών Παραρτημάτων, στο οποίο ανταποκρίθηκε σημαντικός αριθμός συνταξιούχων μελών μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για συνολική ενημέρωση τους επί των ίδιων πιο πάνω θεμάτων αλλά και δίνοντας απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων που ετέθησαν.
Το Προεδρείο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και τους διαβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται αδιάκοπα και με ιδιαίτερη ένταση, προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα  για τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε μπροστά μας.
                                               Το Προεδρείο του ΣΣΕΤΕ