13 Ιαν 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/1/2020



Στην πρόσφατη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου (9.1.20) αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:
  

          1)   Η συμμετοχή όλων μας, στην  διαμαρτυρία  όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων και συλλόγων,  για την υπόθεση των αναδρομικών  στο ΣτΕ   
            2)   Η προετοιμασία για τη συγκέντρωση υποστήριξης στο εφετειακό δικαστήριο της 28/2/2020, όπου συζητείται η καλύτερη από πλευράς τεκμηρίωσης απόφαση 759/19 για το θέμα του ΛΕΠΕΤΕ.
         3)  Η έγκριση όλων των οικονομικών θεμάτων, των σχετικών με τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και η άμεση λειτουργία της επιτροπής με την ευθύνη του Β΄ Αντιπροέδρου για την προετοιμασία των σχετικών με την Γ.Σ.  ζητημάτων.
          4)  Η εκ νέου όχληση της Διοίκησης της Τράπεζας εκ μέρους μας για την απάντηση που αναμένεται σχετικά με τα δάνεια, μετά την κατάθεση των σχετικών προτάσεων μας.
         5)  Σχετικά με το θέμα της προικοδότησης, υπάρχει η διαβεβαίωση από τον Διευθυντή  Προσωπικού κ. Αρμελινιό, ότι το θέμα θα έχει λήξει το αργότερο μέχρι τις 30/1/2020
             6)  Για το θέμα του επανυπολογισμού εστάλη επιστολή στο Υπουργείο Εργασίας επανερχόμενοι στο θέμα με τις γνωστές μας θέσεις (επιστολή 5/12/2019 με συνημμένο το γνωστό υπόμνημα)


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ