20 Νοε 2019


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

*    ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

30/11/2019
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΜΟΝΗ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΡΑΦΗΝΑ
Αναχώρηση 10:00 π.μ. για Παιανία όπου θα επισκεφθούμε Το Σπήλαιο Κουτούκι είναι το μεγαλύτερο γνωστό και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια της Αττικής. Βρίσκεται σε υψόμετρο 510 μ. στις ανατολικές παρυφές του ορεινού όγκου του Υμηττού στην Παιανία, περίπου 35 χλμ. από την Αθήνα. Η ανακάλυψή του έγινε τυχαία το 1926 και το εσωτερικό του εξερευνήθηκε για πρώτη φορά δύο χρόνια αργότερα. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στις ανατολικές πλαγιές της Πεντέλης, για να επισκεφθούμε την Μονή του Παντοκράτορα Ταώ (Νταού), που ιδρύθηκε τον 9ο  αιώνα ως ανδρικό κοινόβιο. Το μεσημέρι στην Ραφήνα θα γευματίσουμε. Επιστροφή το απόγευμα μέσω λίμνης Μαραθώνα όπου και θα κάνουμε στάση για καφέ.Τιμή συμμετοχής: 10,00 €


08/12/2019
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ
Aναχώρηση 6.30 π.μ. το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Λαμία με προορισμό το μαγευτικό Μύλο των Ξωτικών, το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, για μικρούς και μεγάλους στην πόλη των Τρικάλων. Κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μας "ταξιδέψουν' σε έναν άλλο κόσμο, μαγικό και παραμυθένιο, με πολλές δράσεις και δραστηριότητες. Η είσοδος του είναι ελεύθερη για να περιηγηθούμε με τα Βαγόνια του Κόσμου στο σπίτι του Άη Βασίλη και στο Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών. Αφού απολαύσουμε το πάρκο, ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην πόλη των Τρικάλων. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.Τιμή συμμετοχής: 20,00 € 

12/01/2020
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΛΕΤΣΙ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Αναχώρηση 10.00 π.μ. για επίσκεψη στο τέως βασιλικό κτήμα Τατοϊου. Συνέχεια προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου βρίσκεται η λίμνη Μπελέτσι. Γεύμα στις Αφίδνες και απογευματινός καφές στη Δροσιά. Τιμή συμμετοχής: 10€


26/01/2020
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ – ΠΑΛΑΤΑΚΙ
Αναχώρηση 8:00 π.μ. για τη Μονή Δαφνίου όπου επίσης έκαναν μια στάση οι προσκυνητές στα χρόνια εκείνα, στο ναό του Δαφναίου Απόλλωνα. Παραμονή για προσκύνημα. Επόμενος σταθμός η Ελευσίνα, επίσκεψη στον ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρος της και στο αρχαιολογικό μουσείο. Το μεσημεριανό μας φαγητό θα το έχουμε στην παραλία της Πάχης. Κατά την επιστροφή μας θα επισκεφθούμε το Παλατάκι που μάλλον χτίστηκε κατά παραγγελία της Δουκίσσης Πλακεντίας. Παραμονή για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.Τιμή συμμετοχής: 10,00 €

23/02/2020
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΥΤΙΝΑ – ΛΙΜΠΟΒΙΤΣΙ – ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ
Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Αρτεμίσιο όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Χρυσοβίτσι, ορεινό χωριό του νομού Αρκαδίας, χτισμένο σε υψόμετρο 1100 μέτρων σε μια ελατοσκέπαστη πλαγιά του Μαινάλου. Κατόπιν φτάνουμε στο Λιμποβίτσι. Το μέρος είναι γνωστό καθώς φιλοξενεί το σπίτι των Κολοκοτρωναίων, της πιο διάσημης οικογένειας της Επανάστασης του 1821. Απαραίτητη στάση για να δούμε το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Γέρος του Μωριά και να περπατήσουμε στα λημέρια των Κολοκοτρωναίων. Συνεχίζουμε για την Βαλτεσινίκο, όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα μέσω  Βυτίνας με ενδιάμεση στάση για καφέ.Τιμή συμμετοχής: 10,00 €

*     ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
30/12-02/01/2020
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΕΡΡΕΣ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ – ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ

1η μέρα: Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Λάρισας προς Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για φαγητό. Άφιξη στην πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρωινό και ακολούθως μια μικρή επίσκεψη στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου που ιδρύθηκε το 1275 και ιδρυτής φέρεται ο επίσκοπος Ιωαννίκιος. Στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας έπαθε πολλές καταστροφές από διάφορους επιδρομείς και ανακαινίστηκε πολλές φορές. Παραμονή για προσκύνημα. Επιστροφή στις Σέρρες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα, γνωριμία με την πόλη και βόλτα στα αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Με κατεύθυνση το Ν. Πετρίτσι, συναντάμε και κάνουμε μικρή στάση στο Σιδηρόκαστρο, η διαδρομή μας συνεχίζεται μέχρι το γνωστό, για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, Οχυρό του Ρούπελ. Στη συνέχεια επιστρέφουμε για να  επισκεφθούμε την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ράμσαρ. Παραμονή για μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό αφήνουμε την πόλη των Σερρών. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η συμπρωτεύουσα, η όμορφη Θεσσαλονίκη, για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του Λευκού Πύργου. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.  

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 190,00€
Επιβάρυνση μονόκλινου: 60,00€

Περιλαμβάνονται:

·         Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
·         Διαμονή στο ξενοδοχείο Acropol στις Σέρρες με πρωινό
·         Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Ξενοδοχείο με μουσική από dj
·         Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
·         Αρχηγός του γραφείου
·         Ασφάλεια ταξιδιού

24-27/12/2019
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΓΥΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

1η μέρα: Αναχώρηση 8:00 π.μ. από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ, και γεύμα στην Αμφιλοχία. Λίγο πριν την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Μπιζάνι θα επισκεφθούμε το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρωινό και επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος. Αμέσως μετά περνώντας από το ιστορικό Καλπάκι, θα φθάσουμε στο Μπουραζάνι και την Ιερά Μονή της Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την κωμόπολη της Κόνιτσας για το γεύμα μας. Επιστροφή στα Ιωάννινα. Το απόγευμα μετάβαση - γνωριμία με το νησάκι και το Σπίτι Μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο με ζωντανή μουσική στο μεζεδοπωλείο Ζαϊρέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό εμείς θα επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια που προσφέρουν ανάλογη ατμόσφαιρα. Μία πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο Τσεπέλοβο. Η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό Μονοδένδρι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου, ενώ σε γραφικό ταβερνάκι του χωριού θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα, ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη περπατώντας μέχρι την λίμνη Παμβώτιδα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πρωινό και μία όμορφη διαδρομή ξεκινάει, με την ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη Παμβώτιδα και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, που μας οδηγεί στο Μέτσοβο. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για Αθήνα, με στάση καθ’ οδόν στην περιοχή της Καλαμπάκας για γεύμα. Τον απογευματινό μας καφέ θα τον πιούμε στη Λαμία.

Τιμή συμμετοχής: 180,00€
Επιβάρυνση μονόκλινου: 60,00€

Περιλαμβάνονται:

·         Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
·         Διαμονή στο ξενοδοχείο Palladio στα Ιωάννινα με πρωινό
·         Δείπνο Χριστουγέννων  με ζωντανή μουσική στο μεζεδοπωλείο Zαϊρέ
·         Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
·         Αρχηγός του γραφείου
·         Ασφάλεια ταξιδιού

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ
Συνάδελφοι, ύστερα από την επιθυμία πολλών συναδέλφων για την πραγματοποίση εκδρομών,συνεχίζουμε   (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) :
·         Θα δηλώνετε συμμετοχή στην εκδρομή που επιθυμείτε απευθείας στο πρακτορείο Patakis Travel (Ηλ.Πατάκης & Σια ΕΠΕ) Αχαρνών 280, ΤΚ 112 53 Αθήνα, τηλ.210-8662451, 210-8662234, fax: 210-8662234, e-mail: reservationsHYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr"@HYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr"patakistravelHYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr".HYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr"gr, ιστότοπος: wwwHYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/".HYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/"patakistravelHYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/".HYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/"gr

·         Θα κάνετε κατάθεση ποσού της εκδρομής για την οποία έχετε δηλώσει συμμετοχή με τους εξής τρόπους (α) απευθείας στο ταμείο του Συλλόγου μας (β) στο λογαριασμό του Συλλόγου μας στην ΕΤΕ 040/48009908 αναγράφοντας όνομα και εκδρομή (γ) σε Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (ΑΤΜ) της ΕΤΕ στον ίδιο αριθμό λογαριασμού, πρέπει να ενημερώνετε το Λογιστήριο του Συλλόγου γιατί δεν αναγράφεται  ο καταθέτης μέσω ΑΤΜ.
             Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός τριών (3) ημερών από τη δήλωση συμμετοχής               
             αλλοιώς η συμμετοχή ακυρώνεται αυτόματα. Πρέπει να ενημερώσετε αμέσως           
              το πρακτορείο για την ημερομηνία και το ποσό της κατάθεσής σας.
·         Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρείται από το πρακτορείο κατάλογος με σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Σε περιπτώσεις ακυρώσεων θα ειδοποιούνται από το πρακτορείο οι αμέσως επόμενοι ενδιαφερόμενοι. Παρακαλούμε για την έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση ακύρωσης. Άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να το δηλώνουν στο πρακτορείο ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα
·         Σας επιστρέφουμε το αντίτιμο της εκδρομής  σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας λόγω σοβαρής αιτίας όπως είναι ανωτέρα βία, λόγοι υγείας κλπ., αφού πρώτα προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (π.χ. σχετική ιατρική βεβαίωση). Επίσης σας επιστρέφουμε το αντίτιμο σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εκδρομής για οποιαδήποτε αιτία.
Υπεύθυνη για τυχόν διευκρινήσεις
Κα Ελευθερία Πεττή 210.32.28.486