18 Σεπ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/9/2019


ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ

 

 

Σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης, έγινε χθες νεότερη συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας  την οποία συγκάλεσε ο υφυπουργός κ.Μηταράκης και παρέστησαν ο Πρόεδρος , ο Γεν.Γραμματέας και ο τεχνικός σύμβουλος  του ΣΣΕΤΕ , οι αντίστοιχοι  του ΣΥΕΤΕ , τρεις εκπρόσωποι της Τράπεζας, δύο εκπρόσωποι του ΕΤΕΑΕΠ και εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών. Θέλουμε να σημειώσετε και να θυμίσουμε , ο,τι ο  κος Μυλωνάς κατά τη Γ.Σ των Μετόχων είχε υποσχεθεί λύση του θέματος του ΛΕΠΕΤΕ. Επίσης κατά την προηγούμενη διυπουργική συνάντηση, υποσχέθηκε ότι θα φέρει συγκεκριμένα νούμερα για λύση και πρόταση στον ΛΕΠΕΤΕ.

Επειδή κατά τη χθεσινή δεύτερη συνάντηση δεν υπήρχαν γραπτές προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί κατά την πρώτη συνάντηση οι δε εκπρόσωποι της Τράπεζας δεν είχαν να πουν ούτε κάτι προφορικό , γεγονός το οποίο θεωρούμε απαξιωτικό για την όλη διαδικασία η συζήτηση περιορίσθηκε σε γενικές αναφορές και ο Υφυπουργός δήλωσε ότι θα συνεννοηθεί με την πλευρά της Τράπεζας και θα μας καλέσει εκ νέου  εντός των ημερών σε νέα συνάντηση.

Συνάδελφοι,

Επειδή η στάση της Τράπεζας ήταν άκρως απαξιωτική και προσβλητική για τους συνταξιούχους αλλά και παράνομη με τη μη πληρωμή των αναδρομικών έτους 2018 ο Σύλλογος ξεκίνησε άμεσα όλες τις προβλεπόμενεες δικαστικές και εξώδικες ενέργειες.

Θα σας ενημερώνουμε συνέχεια.