16 Ιουλ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΣΕΤΕ με τους κ.κ. Κωνσταντέλλο ως Πρόεδρο, Πίγκο, Μαύρο ως επικεφαλής παρατάξεων συναντήθηκε με το Διευθυντή Προσωπικού της ΕΤΕ για το θέμα της επεκτασιμότητας της επιχειρησιακής σύμβασης του ΣΥΕΤΕ και στους συνταξιούχους αναφορικά με τα στεγαστικά και πάσης φύσεως δάνεια .
Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Αρμεληνιός ζήτησε όπως κάθε φορά να γίνει σχετική επιστολή αίτημα από πλευράς του Συλλόγου μας.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει μεταβολή στο επιτόκιο από 2,12% σε 1,85% σε ενήμερα και μη ενήμερα δάνεια, γεγονός το οποίο αντισταθμίζει την κατάργηση του bonus επιστροφής 12% επί των τόκων ενήμερων αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει το πρόβλημα όσων έχαναν αυτό το bonus λόγω μικροκαθυστερήσεων στην πληρωμή των δόσεων των δανείων.
Πέραν αυτών η αντιπροσωπεία ανέφερε και τα εξής σοβαρά προβλήματα :
1)      Αντιμετώπιση προβλημάτων στην χορήγηση των προσωπικών δανείων. Μας υποδείχθηκε η συνάντηση με την αρμόδια διεύθυνση ενήμερων δανείων (κ. Χατζόπουλος).
2)    Αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών προβλημάτων ρύθμισης ληξιπρόθεσμων δανείων. Μας υποδείχθηκε η συνάντηση με τον αρμόδιο Γενική Διευθυντή (κ. Μαλλιγιάννη). 
3)  Διακοπή καταβολής παροχής λογαριασμού αποκατάστασης τέκνων. Ενημερωθήκαμε ότι η Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ βρίσκεται σε επαφή με τον ΕΦΚΑ και σύντομα θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα.