8 Μαρ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 572


ΣΕ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 
ΤΩΝ 572 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ 
ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΕΦΑΠΑΞ

Το ΤΑΠΕΤΕ  χωρίς απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου το οποίο δεν συνεδρίασε (!) και με εντολή του  κρυπτόμενου Προέδρου του κ. Δασμάνογλου  άσκησε έφεση σε κερδισμένη αγωγή συναδέλφων μας εκ των 572 του κουρεμένου εφάπαξ που πρόσφατα δικαιώθηκαν πανηγυρικά από το ΣΤΕ.
Η απόφαση αυτή αποτελεί όνειδος για την Τράπεζα η οποία δια του προέδρου του ΤΑΠΕΤΕ συνεχίζει να ασελγεί πάνω στις ζωές των 572 οικογενειών που  στερούνται επτά χρόνια τώρα το εφάπαξ που δικαιούνται και παράνομα το πετσόκοψαν. 
Ο Πρόεδρος του ΣΣΕΤΕ Γ. Πορτούλας επικοινώνησε με τα μέλη του ΔΣ του ΤΑΠΕΤΕ από τους εν ενεργεία συναδέλφους μας οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι το ΔΣ του ΤΑΠΕΤΕ ουδέποτε συνεδρίασε και η εντολή για την έφεση δόθηκε αυθαίρετα από τον Πρόεδρο του ΤΑΠΕΤΕ κ.Δασμάνογλου ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω δεν απαντά σε επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές κλήσεις από το προεδρείο του ΣΣΕΤΕ προκειμένου να ορίσει συνάντηση μαζί του…
   Ο Σύλλογός μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το νομικό του σύμβουλο προκειμένου να μεθοδεύσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το ΤΑΠΕΤΕ (που συνεδριάζει τις επόμενες μέρες) να αναγκαστεί να επανέλθει στη νομιμότητα και να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των 572 συναδέλφων μας.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ