12 Μαρ 2019

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΝΟΙΞΗ 2019


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

 

17/03/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΒΑΛΤΕΤΣΙΝΙΚΟ - ΒΥΤΙΝΑ

Αναχώρηση για Δημητσάνα, επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης. Συνεχίζουμε προς Βαλτετσινίκο, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα μέσω Βυτίνας, όπου στάση για καφέ.

 

24/03/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΡΑΧΟΒΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΓΟΡΙΑΝΗ

Αναχώρηση για Αράχοβα, όπου στάση για καφέ. Μετάβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και επίσκεψη στα σαλέ του. Γεύμα στην Αγόριανη.

 

31/03/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΕΜΕΑ - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΛΙΜΝΗ - ΣΚΟΤΕΙΝΗ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΡΕΠΑΝΗ

Αναχώρηση για Νεμέα με στάση για καφέ καθ’ οδόν. Επίσκεψη στο Οινοποιείο Ρεπάνη και μέσω Στυμφαλίας μετάβαση στη Σκοτεινή, όπου παραμονή για γεύμα. Απογευματινός καφές στο Κιάτο.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

 

07/04/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΧΙΝΟ – ΚΤΗΜΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ – ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Αναχώρηση για Σχίνο, επίσκεψη στο Κέντρο Ελληνισμού Δαμιανού με τον πανέμορφο Ροδόκηπο, όπου ανθίζουν περισσότερες από 700 ποικιλίες τριαντάφυλλων. Συνέχεια προς Λίμνη Ηραίου όπου στάση για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με στάση για καφέ στο Λουτράκι.

 

14/04/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

Αναχώρηση για Αρτάκη, όπου στάση για καφέ. Συνέχεια προς Προκόπι, ένα χωριό μέσα σε πλατάνια, όπου βρίσκεται ο ναός του Αγίου Ιωάννη Ρώσου. Χρόνος για προσκύνημα. Γεύμα στη Λίμνη Ευβοίας. Απογευματινός καφές στη Χαλκίδα κατά την επιστροφή.

 

21/04/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΛΕΤΣΙ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αναχώρηση για επίσκεψη στο τέως βασιλικό κτήμα Τατοϊου. Συνέχεια προς

την Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου βρίσκεται η λίμνη Μπελέτσι. Γεύμα στις Αφίδνες και απογευματινός καφές στη Δροσιά.

 

 

ΜΑΪΟΣ 2019

 

05/05/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΛΕΒΙΔΙ-ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ

Αναχώρηση για Ισθμό, όπου στάση για καφέ. Συνέχεια προς το χωριό Κάψια και επίσκεψη στο ομώνυμο σπήλαιο. Μετάβαση στη Μονή Βλαχερνών και επιστροφή στο Λεβίδι για γεύμα. Απογευματινός καφές στην Τρίπολη κατά την επιστροφή.

 

12/05/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΣΙΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Αναχώρηση για Νέα Μάκρη. Προσκύνημα στον Όσιο Ευφραίμ, μετάβαση

στον Μαραθώνα και επίσκεψη στο μουσείο. Γεύμα στο Γραμματικό. Επιστροφή

στην Αθήνα το απόγευμα μέσω φράγματος λίμνης Μαραθώνα.

 

19/05/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ

Αναχώρηση για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Άφιξη στις Μυκήνες, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο. Συνέχεια προς Ναύπλιο, επίσκεψη στο Παλαμήδι. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και  απογευματινό καφέ στο Ναύπλιο.

 

26/05/2019       ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΠΑΤΑ-ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ-ΚΤΗΜΑ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ

Αναχώρηση 09:30 για προσκύνημα στη Μονή Τιμίου Σταυρού. Μετάβαση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και παραμονή για επίσκεψη. Γεύμα στο Κτήμα Νάσιουτζικ και ξενάγηση στους χώρους του Βυζαντινού Μουσείου.

 

Αναχώρηση 09.30 από πλατεία Κλαυθμώνος

Τιμή συμμετοχής: 10€ (δεν περιλαμβάνεται τα εισιτήριο εισόδου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο)

 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 8 Π.Μ & τιμή συμμετοχής : 10€.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ                                         ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ

Ύστερα από αιτήματα μεγάλου αριθμού συναδέλφων για την πραγματοποίηση εκδρομών, το Δ.Σ αποφάσισε το θέμα αυτό να αντιμετωπιστεί με την πρωτοβουλία των ίδιων των συναδέλφων, μόνο για ημερήσιες εκδρομές και χωρίς καμμία επιβάρυνση του Συλλόγου:

·         Θα δηλώνετε συμμετοχή στην εκδρομή που επιθυμείτε απευθείας στο πρακτορείο Patakis Travel (Ηλ.Πατάκης & Σια ΕΠΕ) Αχαρνών 280, ΤΚ 112 53 Αθήνα, τηλ.210-8662451, 210-8662234, fax: 210-8662234, e-mail: reservationsHYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr"@HYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr"patakistravelHYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr".HYPERLINK "mailto:info@patakistravel.gr"gr, ιστότοπος: wwwHYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/".HYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/"patakistravelHYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/".HYPERLINK "http://www.patakistravel.gr/"gr

 

·         Θα κάνετε κατάθεση ποσού της εκδρομής για την οποία έχετε δηλώσει συμμετοχή με τους εξής τρόπους (α) απευθείας στο ταμείο του Συλλόγου μας (β) στο λογαριασμό του Συλλόγου μας στην ΕΤΕ 040/48009908 σημειώνοντας επίθετο και εκδρομή  (γ) σε Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (ΑΤΜ) της ΕΤΕ στον ίδιο αριθμό λογαριασμού. Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός τριών (3) ημερών από τη δήλωση συμμετοχής αλλοιώς η συμμετοχή ακυρώνεται αυτόματα. Πρέπει να ενημερώσετε αμέσως το πρακτορείο για την ημερομηνία και το ποσό της κατάθεσής σας.

·         Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρείται από το πρακτορείο κατάλογος με σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Σε περιπτώσεις ακυρώσεων θα ειδοποιούνται από το πρακτορείο οι αμέσως επόμενοι ενδιαφερόμενοι. Παρακαλούμε για την έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση ακύρωσης. Άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να το δηλώνουν στο πρακτορείο ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα

·         Σας επιστρέφουμε το αντίτιμο της εκδρομής  σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας λόγω σοβαρής αιτίας όπως είναι ανωτέρα βία, λόγοι υγείας κλπ., αφού πρώτα προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (π.χ. σχετική ιατρική βεβαίωση). Επίσης σας επιστρέφουμε το αντίτιμο σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εκδρομής για οποιαδήποτε αιτία.

Για πιθανές διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την κα Ε.Πεττή στο τηλεφωνο : 210.32.8.486