6 Φεβ 2019


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ της 6/2/2019   
Σήμερα εκπρόσωποι του Συλλόγου μας (οι συνάδελφοι Γιάννης Πορτούλας, Αλέκος Τζούλης, Βασίλης Κωνσταντέλλος, Βαγγέλης Μαύρος, Βασίλης Λεκκός και Αντώνης Σαρρής) επισκέφθηκαν τα κόμματα της Βουλής, προκειμένου να επιδώσουν υπόμνημα ενημέρωσης του θέματος της επικουρικής παροχής μας.
Έξω από τη Βουλή 500 περίπου συνταξιούχοι, κάτω από ανελέητη βροχή διατράνωσαν το δίκιο μας, με συνθήματα υπέρ του ΛΕΠΕΤΕ.
Μέσα στη Βουλή οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας εξήγησαν και αποσαφήνισαν με επιχειρήματα το δίκιο μας προς τους εκπροσώπους των κομμάτων.
Η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους από :
ΑΝΕΛ κα Τσαρουχά
Ν.Δ κ. Τσιάρα Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο
ΚΚΕ κ. Παφίλη Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο
ΠΑΣΟΚ κ. Κουτσούκο
Κύριο σημείο της αναφοράς μας και ιδιαίτερης προσοχής που επισημάναμε στους εκπροσώπους των κομμάτων, ήταν να μην περάσει «νύχτα» και αιφνιδιαστικά, παράνομη τροπολογία του Πετρόπουλου για ένταξη μας στο ΕΤΕΑΕΠ.
Σε όλους τους παραπάνω, μετά το πέρας της συζήτησης δόθηκε το υπόμνημα μας. Επιστολές με το ίδιο περιεχόμενο διανεμήθηκαν στις θυρίδες των Βουλευτών.
Όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων μας διαβεβαίωσαν ότι μια τέτοια προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης θα αντιμετωπισθεί αρνητικά και δυναμικά εκ μέρους τους.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ