22 Φεβ 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Γ.Σ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



Αθήνα 1 Φεβρουαρίου 2019


 Σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 10 του Καταστατικού του ΣΣΕΤΕ, το Δ.Σ συγκαλεί την 1η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου στις 5/4/2019 ώρα 9.30 π.μ στα Γραφεία του Συλλόγου Δραγατσανίου 8, Αθήνα με θέματα ημερησίας διάταξης :
 



Θέματα για Συζήτηση :


             1.  Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ για το έτος 2018.

             2.  Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018 και Προϋπολογισμός 2019.

                3.   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, για τη διαχειριστική χρήση 2018.

           4.  Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση έτους 2018.     
 
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας όπως προβλέπεται καταστατικά, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 8/4/2019 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση στις 9/4/2019 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

 
Σε περίπτωση που και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία θα πραγματοποιηθεί τελική Γενική Συνέλευση με όσους παρόντες την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019  και ώρα 10 π.μ στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ με τα ίδια ως άνω θέματα.

   ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ

 


ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 

Το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε στην προσεχή Γενική Συνέλευση  της 11/4/2019   να καλυφθούν τα έξοδα ως εξής :

 

·      Η ημερήσια αποζημίωση καθορίζεται σε €15 για μια διαν/ση και 30€ για 2 διαν/σεις σε όσους το δικαιούνται.

·      ‘Οσοι μετακινηθούν με ΙΧ. , θα αποζημιωθούν  με το αντίτιμο του εισιτηρίου ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής εφόσον προσκομίσουν τα διόδια .

·      Στις περιπτώσεις που υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής μετακίνησης με τρένο ή πούλμαν οι συνάδελφοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τον/την Γραμματέα του τοπικού ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ για κλείσιμο θέσης και δωματίου.Τα Νομαρχιακά Παραρτήματα με τη σειρά τους θα στείλουν τις καταστάσεις με τους συμμετέχοντες στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα ΜΕΧΡΙ τις 1/4/2019.

·      Οσοι συνάδελφοι συνοδεύονται (από την/τον σύζυγο ή 2ο άτομο) επιβαρύνονται με τη διαφορά τιμής του δωματίου και με το εισιτήριο/κόστος της μεταφοράς του.

·      Ακυρώσεις δωματίων μπορεί να γίνουν μέχρι τις 3/4/2019. Πέραν της ημερομηνίας αυτής ο Σύλλογός μας  ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ με το κόστος του δωματίου.Για το λόγο αυτό καλούνται οι συνάδελφοι να μην προβούν σε ακυρώσεις παρά μόνο εφόσον υπάρχει σοβαρός, απρόβλεπτος λόγος.

·      Κατά τη συμπλήρωση της Κάρτας συμμετοχής των οδοιπορικών εξόδων, που θα δίδεται από υπάλληλο του Συλλόγου στο χώρο της Γ.Σ., θα υποβάλλονται νόμιμες (μηχανογραφημένες ή θεωρημένες από την εφορία) αποδείξεις εισιτηρίων, πρακτορείων, ξενοδοχείων κλπ. Επίσης κατά την προσέλευση κάθε μέλους της Επαρχίας στη Γενική Συνέλευση θα του δίδεται μία κάρτα συμμετοχής , η οποία θα σφραγίζεται από την εφορευτική επιτροπή κατά την ψηφοφορία. ΠΡΟΣΟΧΗ Για την πληρωμή των οδοιπορικών εξόδων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας συμμετοχής σφραγισμένη από την εφορευτική.   

 

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 250 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η Γ.Σ.

 

Ειδικότερα ο τρόπος μετάβασης ανά περιοχή και οι διανυκτερεύσεις που θα καλυφθούν είναι οι εξής:

1.     Οι κάτοικοι των Νομών Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας που θα  έρθουν αεροπορικώς θα έχουν 1 διαν/ση (με πλαφόν εισιτηρίου €120 μετ’ επιστροφής). Εάν όμως χρησιμοποιήσουν άλλο μαζικό μέσο μεταφοράς ή πούλμαν  θα έχουν 2 διαν/σεις.

2.     Οι κάτοικοι των Νομών Θεσ/κης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, θα επικοινωνήσουν με το Νομαρχιακό Παράρτημα Θεσ/κης  για να δηλώσουν συμμετοχή με πούλμαν που θα μετακινηθούν και θα έχουν 2 διαν/σεις. Οσοι εκ των συναδέλφων μετακινηθούν αεροπορικώς θα έχουν  1 διαν/ση (με πλαφόν εισιτηρίου €120 μετ’ επιστροφής).

3.     Οι κάτοικοι των Νομών Σερρών, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Λάρισας, Κοζάνης, Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας,  θα μετακινηθούν με πούλμαν ή αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, με μέσα μαζικής μεταφοράς  και θα έχουν 2 διαν/σεις.

4.     Οι κάτοικοι των Νομών Κερκύρας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου αν μετακινηθούν με αεροπλάνο  (πλαφόν εισιτηρίου με επιστροφή €120)  έχουν 1 διαν/ση. Με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα έχουν 2 διαν/σεις.

5.     Οι κάτοικοι των Νομών Αρκαδίας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Φωκίδας,  (με απόσταση άνω των 250 χλμ) θα μετακινηθούν με πούλμαν και θα έχουν 1 διαν/ση ομοίως και οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας θα έχουν 1 διαν/ση.

6.     Οι κάτοικοι των Νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου θα μετακινηθούν με αεροπλάνο (με πλαφόν εισιτηρίου με επιστροφή €120) και θα ’χουν 1 διαν/ση, ή με πλοίο (Τιμή εισιτηρίου έως €120 μετ’ επιστροφής) και θα έχουν 2 διαν/σεις.

7.     Οι κάτοικοι του Νομού Κυκλάδων θα μετακινηθούν με πλοίο (οικονομική θέση) και θα έχουν 1 διανυκτέρευση.

8.     Οι κάτοικοι των Νομών Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου θα μετακινηθούν με αεροπλάνο (πλαφόν εισιτηρίου με επιστροφή €120) και 1 διαν/ση ή πλοίο (Τιμή εισιτηρίου έως €120 μετ’ επιστροφής) και 2 διαν/σεις. 

Όσοι συνάδελφοι χρησιμοποιήσουν φθηνό αεροπορικό εισιτήριο (έως €50) δικαιούνται και 2ης διαν/σης, θα πρέπει όμως να το δηλώσουν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  στο Β΄Αντιπρόεδρο κ.Β.Κωνσταντέλλο 6932452396

Οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν ατομικά, πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στα τηλέφωνα  210/ 32.28.486 – 210/32.32.605 κα Ε.Πεττή .