7 Δεκ 2018


www.ssete.gr
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Δραγατσανίου 8- 105 59 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 3232462,FAX: 210 3239658, e-mail: ssete@otenet.gr,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που, αυθαίρετα και παράνομα,  η Εθνική Τράπεζα διέκοψε την καταβολή του μετεργασιακού μας μισθού. Ο ΛΕΠΕΤΕ, μετά από 70 χρόνια, σταμάτησε να παρέχει στους συνταξιούχους αυτά που δικαιούνται, σύμφωνα με τον Κανονισμό του και την εγγυητική ευθύνη της Τράπεζας!  Σε όλο αυτό το διάστημα από τον Νοέμβριο 2017, η Τράπεζα, δια των Διευθυνόντων Συμβούλων της  κ.κ. Φραγκιαδάκη και Μυλωνά, έδειξε την ανάλγητη συμπεριφορά της και το αληθινό της πρόσωπο, απέναντι σε αυτούς που, επί δεκαετίες, την στήριξαν και την ανέβασαν στην κορυφή της Ελληνικής Τραπεζικής αγοράς και την έκαναν την Τράπεζα των 5 ηπείρων.
Η Διοίκηση της Τράπεζας, μοναδική υπεύθυνη για τη διαχείριση του ΛΕΠΕΤΕ, προκλητικά αρνείται να υλοποιήσει τις δικαστικές αποφάσεις που μας δικαίωσαν. Απαξίωσε και πρόσβαλε βάναυσα τους συνταξιούχους συναδέλφους, καθιστώντας τους αναξιόπιστους και αφερέγγυους, αφού αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις δανειακές, και όχι μόνον, υποχρεώσεις τους.
Δεν πτοείται ούτε από τον διασυρμό που υφίσταται στις δικαστικές αίθουσες, ούτε από τις κακουργηματικές κατηγορίες κατά των πρώην και νυν Διευθυνόντων Συμβούλων της.
Για όλα τα παραπάνω, και κάτω από το βάρος της αβάστακτης καθημερινότητάς μας και την σκέψη μας στους ταλαιπωρημένους και αδικοχαμένους συναδέλφους μας, αποφασίζουμε να εντείνουμε τον αγώνα μας! 
Η προσπάθειά μας, εκτός από τη δικαστική διεκδίκηση, θα έχει στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας και την περαιτέρω πίεση προς την Τράπεζα.
Θα δουν το πραγματικό πρόσωπο των συνταξιούχων που, παρά τη δεινή πραγματικότητα που καταδικάστηκαν να βιώνουν, έχουν πολλή αντοχή, υπομονή και επιμονή, για να οδηγήσουν την ΕΤΕ στην τήρηση των  συμφωνημένων υποχρεώσεών της PACTA SUNT SERVANDA, όπως λένε και οι δικαστικές αποφάσεις!
Θυμίζουμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μυλωνά & λοιπούς πως είχαμε προειδοποιήσει τον κ.Φραγκιαδάκη ότι θα εκπαραθυρωθεί και έπεται η συνέχεια. Κύριε Μυλωνά μας ακούς;
Η ανοχή μας, στον εκ μέρους σας εμπαιγμό, τελείωσε εδώ!
Σας καλούμε όλους την Τρίτη, 11/12/2018, ώρα 8.00 π.μ. στον Σύλλογό μας, Δραγατσανίου 8, ώστε να αποφασίσουμε ΜΑΖΙ και ΕΠΙΤΟΠΟΥ, το πρόγραμμα δράσης μας για αποκλεισμούς Καταστημάτων και Μονάδων της Διοίκησης.
Την ίδια μέρα οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ αποκλείουμε τα Κεντρικά Καταστήματα των παρακάτω πόλεων : Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα,  Σέρρες, Τρίκαλα, Χανιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο