2 Μαρ 2018

ΑΓΟΝΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2.3.2018


ΑΓΟΝΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ  ΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΔυστυχώς και η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής των τεχνικών συμβούλων αποδείχτηκε εντελώς άγονη και χωρίς αποτέλεσμα.

Η ανάλγητη και εκτός κάθε λογικής Διοίκηση Φραγκιαδάκη, χωρίς να καταθέσει τις γραπτές προτάσεις που ξεκάθαρα είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της επιτροπής, παρουσίασε σε video-wall τις προτάσεις της, για να μην τις χρησιμοποιήσουμε, όπως επίσημα δηλώθηκε (κ. Μυλωνάς) στα επερχόμενα δικαστήρια.

Όλες οι προτάσεις ήταν ένα μείγμα από λίγο επαγγελματικό, λίγο ΕΤΕΑΕΠ, λίγο ΛΕΠΕΤΕ και …………  πολλή αοριστία.

Στις προσεχείς ημέρες θα συνέλθει το Δ.Σ. με την παρουσία του κ. Ρωμανιά και των Νομικών μας συμβούλων, προκειμένου να αποφασίσουμε για την περαιτέρω στάση μας.

Σε κάθε περίπτωση, το Διοικητικό Συμβούλιο εμμένει στην πρόταση του για παραμονή μας στον ΛΕΠΕΤΕ, ως λογαριασμό εγγυημένων παροχών. Οι εκπρόσωποι μας επανέλαβαν το αίτημα περί καταβολής των οφειλομένων και το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων των συναδέλφων. Πάνω στο θέμα αυτό ο κ. Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε ότι θα το μεταφέρει στον κ. Φραγκιαδάκη.

Συνάδελφοι, η συνέχιση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα (δικαστήρια, δυναμικές συνδικαλιστικές ενέργειες κ.λ.π.)  είναι πλέον μονόδρομος .

Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ποτέ στα τετελεσμένα γεγονότα, τα οποία θέλει να επιβάλλει η Διοίκηση Φραγκιαδάκη.