3 Δεκ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 3/12/2019


Σχετικά με τις χθεσινές απαράδεκτες αναρτήσεις που  έγιναν στο διαδίκτυο  από συναδέλφους συγκεκριμένης παράταξης  που με απρεπείς  και αήθεις χαρακτηρισμούς έγραφαν ότι « Αυτή τη στιγμή Δευτέρα 2/12/19 και ώρα 19.00΄ βρίσκονται στο Υπουργείο Εργασίας συνδικαλιστές των ΣΥΕΤΕ & ΣΣΕΤΕ και μιλάνε, ίσως και να πουλάνε τον ΛΕΠΕΤΕ μας » και  συνεχίζοντας την παντελώς  ψευδή και αχαρακτήριστη ανάρτηση και απευθυνόμενοι πλέον στα πρόσωπα των Κωνσταντέλλου , Σαρρή ,Ξύδη κ.λ.π έγραφαν « εάν φόραγες από το πρωί την γραβάτα για την αποψινή συνάντηση με τον Υπουργό τζάμπα το ….. σφίξιμο ! Είστε απλώς καταψηφισμένοι με γραβάτα ! Όλο και σε κάτι θα φανεί.. χρήσιμη »  θέλουμε να πληροφορήσουμε τους συνάδελφους ότι καμμία συνάντηση δεν έγινε με τον Υπουργό ούτε και πήγε κάποιος στο Υπουργείο.
Απεναντίας μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δυστυχώς , παρά τις επανειλημμένες επιστολές και τα e-mails διαμαρτυρίας μας για συνάντηση συζήτησης για  ΛΕΠΕΤΕ &  επανυπολογισμό ,  κανένας παράγοντας του Υπουργείου δεν έχει ανταποκριθεί, γεγονός  που μας έχει  προβληματίσει πολύ.  
Επομένως τα όσα υβριστικά και με χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον μας ανάρτησαν οι συνάδελφοι αυτοί , μόνον στον καιάδα της περιφρόνησης μπορούν να πεταχτούν και θα πρέπει σοβαρά να σκεφθούν ότι η ποιότητα τέτοιων αναρτήσεων υποβαθμίζει την προσπάθεια μας , απαξιώνει το σύλλογο μας και δημιουργεί προβληματισμούς και αναστολές στην πλευρά των συνομιλητών μας.
Απαράδεκτο ακόμη να προσβάλουμε  συνδικαλιστές  και στελέχη  των ενεργεία  συναδέλφων και πολύ περισσότερο τον πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ κ. Μότσιο .
Συνάδελφοι,  αυτού του είδους οι αναρτήσεις καταδεικνύουν χυδαίες συμπεριφορές που στηρίζονται μόνον σε ψεύδη και συκοφαντίες. Αρκετά . Είναι η τελευταία φορά που δείχνουμε ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες & επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.