13 Δεκ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/12/2019



Σε υλοποίηση αποφάσεως του Δ.Σ εχθές 12/12/2019 ο Σύλλογός μας συναντήθηκε με τη Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ. Εκ μέρους του ΣΣΕΤΕ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Β.Κωνσταντέλλος, ο Γ.Γραμματέας Α.Σαρρής, ο Β΄Αντιπρόεδρος Λ.Γιαννακόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ Μ.Πίγκος και Ι.Παπαδόγιαννης, ενώ από την πλευρά του ΤΥΠΕΤ η Πρόεδρος Β.Βογιατζοπούλου, ο Γ.Γραμματέας Χ.Ασπιώτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Φ.Βασιλάκος και ο Γ.Δ/ντής του ΤΥΠΕΤ  κ.Παπαρσένος.
Στην έναρξη της συζήτησης η Πρόεδρος του Ταμείου τόνισε ιδιαίτερα ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι και πρέπει να παραμείνει ο αυτοδιαχειριζόμενος χαρακτήρας του Ταμείου.
Στη συνέχεια τέθηκαν τα παρακάτω θέματα :
·        Η αδυναμία απόκρισης της τηλεφωνικής επικοινωνίας
·        Η μείωση της λίστας αναμονής των ραντεβού
·        Η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού για βελτίωση των υπηρεσιών και μείωση του κόστους
·        Η αξιοποίηση του εξοπλισμού για παραγωγικότερο αποτέλεσμα
·        Η ορθολογική αποτύπωση τιμολογίων για τα μέλη μας και για τρίτους
·        Οι παρεχόμενες υπηρεσίες οδοντιατρικού Αθήνας και Θεσ/κης
Η Πρόεδρος και τα στελέχη του Ταμείου απάντησαν σε όλα τα θέματα που τέθηκαν, ειδικότερα σχετικά :
·        με το τηλεφωνικό κέντρο η Πρόεδρος απάντησε ότι πράγματι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα το οποίο θα επιλυθεί με τη συνδρομή της ΕΤΕ .
·        Με  την μείωση της λίστας αναμονής, η ηλεκτρονική ολοκλήρωση του συστήματος (θα τεθεί θέμα στο Δ.Σ του Ταμείου την 18/12)  θα μειώσει το χρόνο.
·        Με το θέμα της αξιοποίησης του ανθρωπίνου δυναμικού έχει αναλάβει ήδη ο Γ.Διευθυντής.
·        Με τα Τιμολόγια προς τρίτους έχει συσταθεί επιτροπή ορθολογισμού των τιμολογίων .
Επιπρόσθετα η Πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι  ανακαινίσθηκε ο ξενώνας συνοδών και θα λειτουργεί πλήρως (παροχή πρωινού και ενός γεύματος)  από 1/1/20.
Γνωρίζει το θέμα των οδοντιατρικών , έχει τεθεί για έρευνα και περιμένει την πρόταση της ήδη συσταθείσας επιτροπής . Με το θέμα της βελτίωσης της πληρότητας των κλινών της κλινικής γίνεται μελέτη από τη συσταθείσα επιτροπή και τέλος
Η αναγραφή στον τίτλο της κλινικής « Γενική Κλινική» έγινε προκειμένου να νομιμοποιηθούν όλα τα τμήματα της κλινικής όπως επιτάσσει ο νόμος
Κλείνοντας , οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν το θέμα της ουσιαστικότερης και πολυπληθέστερης συμμετοχής στη σύνθεση του Δ.Σ του Ταμείου.

Μετά τη συνεδρίαση του επικείμενου Δ.Σ του ΤΥΠΕΤ θα σας ενημερώσουμε με τις νεώτερες εξελίξεις.