27 Νοε 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/11/2019


Ύστερα από τις πιέσεις προς τους συναδέλφους από τη Τράπεζα για τα δάνεια τους επικοινωνήσαμε με το γραφείο του κ. Μυλωνά προκειμένου να συναντηθούμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Απάντησαν το μεσημέρι της 25/11/19 στις 14.30 και μας κάλεσαν την ίδια στιγμή για συνάντηση.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΣΕΤΕ  Β. Κωνσταντέλος , ο Γ.Γ. Α. Σαρρής και ο Α’ Αντιπρόεδρος Β. Λεκκός
Ο κ. Μυλωνάς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, (είχε Δ.Σ της ΕΤΕ σήμερα Τετάρτη 27/11) απουσίαζε και ανέθεσε στην Διευθύντρια του γραφείου του, κ. Γκουντούφα, να μας δεχθεί, αντ΄ αυτού, και να καταγράψει, προκειμένου να του τα διαβιβάσει, τα θέματα που θα τεθούν. Τα θέματα που τέθηκαν ήταν :   
1.     Για τα Δάνεια: Καταθέσαμε τις προτάσεις μας, όπως έχουν διαμορφωθεί και συμφωνηθεί από όλες τις παρατάξεις.
2.     Για τον ΛΕΠΕΤΕ και τα αναδρομικά του 2018: Τονίσαμε ότι δεν έχουμε ακόμη τις προτάσεις του κ. Μυλωνά για τον ΛΕΠΕΤΕ, παρά τη δέσμευση του, και επίσης ότι δεν έχει κάνει καμία κίνηση για τα αναδρομικά του 2018 και ζητήσαμε να τα καταβάλει μέσα στις γιορτές.
Η διευθύντρια μας ενημέρωσε ότι ο κ. Μυλωνάς θέλει να επιλυθεί το θέμα του ΛΕΠΕΤΕ. Εκεί τονίσαμε για άλλη μια φορά ότι η πρόθεση τους πρέπει να εκφράζεται και με πράξεις.
3.     Θέσαμε το θέμα του λογαριασμού Αποκατάστασης Τέκνων, τονίζοντας ότι οι συνάδελφοί μας δεν παίρνουν την «προικοδότηση». Το θέμα μας ενημέρωσαν (κάτι που μας ήταν απολύτως γνωστό καθώς στη Διευθύντρια κ. Γκουντούφα δόθηκε το γράμμα που είχαμε στείλει ήδη στον κ. Αρμεληνιό) ότι το χειρίζεται ο Διευθυντής προσωπικού κ. Αρμεληνιός με τον οποίο επικοινωνήσαμε και απάντησε ότι σήμερα θα επιληφθεί του θέματος.
Σήμερα 27/11/2019 επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο του ΕΦΚΑ ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι έχει αναλάβει το θέμα και σε διάστημα 15-20 ημερών θα δοθεί οριστική λύση.
Την επομένη (26/11) και ώρα 13:45, η Διευθύντρια κα Γκουντούφα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο Β. Κωσταντέλο και τον ενημέρωσε ότι σχετικά με τα δάνεια θα οριστεί επιτροπή από αρμόδια στελέχη της ΕΤΕ και μέλη του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ προκειμένου να καταλήξουν και να εισηγηθούν τις επικείμενες λύσεις
Η Διευθύντρια υποσχέθηκε ότι θα μας ενημερώσει για την επικείμενη συνάντηση με τον κ. Μυλωνά προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα θέματα, τονίζοντας για άλλη μια φορά την πρόθεσή του για την επίλυση των θεμάτων που θέσαμε. 
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ