20 Φεβ 2019


ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΟΥ
Η  αυθόρμητη πρωτοβουλία συναδέλφων για συλλογή υπογραφών,  σε κείμενο που απευθύνεται στον Υπουργό κ. Α. Πετρόπουλο, προσδίδοντας “ λαϊκό έρεισμα”  στις προθέσεις του,  για προώθηση και ψήφιση στη Βουλή  σχέδιου νόμου, που θα βάζει την ταφόπλακα στον ΛΕΠΕΤΕ και θα μας εντάσσει στο θνησιγενές ΕΤΕΑΕΠ, αντιστρατεύεται και υπονομεύει το δύσκολο αγώνα που δίνει ο σύλλογος μας.
Πολύ πρόσφατα αντιπροσωπεία του ΣΣΕΤΕ επέδωσε υπόμνημα σε όλα τα κόμματα και επέστησε την προσοχή τους για να μην περάσει λάθρα και νύκτα μία τέτοια τροπολογία .
Το Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ αγωνίζεται με σύνεση και προσοχή για την προάσπιση του ΛΕΠΕΤΕ ως «Λογαριασμού Εγγυημένων & Καθορισμένων Παροχών» και όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την  τραγική οικονομική  θέση των συναδέλφων, εξυπηρετώντας σκέψεις και σχέδια τράπεζας και κυβέρνησης, δεν  προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην προσπάθεια που γίνεται…
Συνάδελφοι, μην ακολουθείτε πρωτοβουλίες και ενέργειες που υποβαθμίζουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του συλλογικού μας οργάνου στη μάχη  επιβίωσης που δίνει εδώ και 15 μήνες για τον ΛΕΠΕΤΕ, το ΤΥΠΕΤ και τις ίδιες τις ζωές μας. 

                                      ΤΟ  ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ.