14 Νοε 2018

ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (14/11/2018)


Σήμερα, ώρα 12.45΄.
Στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου 30 συνάδελφοι εμπόδισαν τη διεξαγωγή της συνεδρίασης του προγραμματισμένου Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Πορτούλας ζήτησε από τους συνάδελφους αυτούς, να περάσουν στην αίθουσα του Κυλικείου, από όπου μπορούσαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση προκειμένου με ηρεμία να συνεδριάσει το Δ.Σ. Η διαδικασία αυτή ισχύει από τριμήνου , με απόφαση του Δ.Σ.  και οι συνεδριάσεις του διεξήχθησαν ομαλότατα.
Είναι κρίμα !!! Πιστεύουμε, ότι η τράπεζα ήταν αυτή που έφθασε σε απίστευτη κατάντια.  Αν όμως και εμείς δεν σταθούμε στο ύψος μας, αλίμονο μας !!
Πρέπει να κατανοήσουν οι εμποδίζοντες τη συνεδρίαση του Δ.Σ. συνάδελφοι, ότι η λύση δεν μπορεί να δοθεί με τον τρόπο αυτό και πρέπει να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης.

Απόγευμα , ώρα 16.30΄.
Το Δ.Σ. συναισθανόμενο τις ευθύνες του  και την ανάγκη της συζήτησης των σοβαρότατων θεμάτων που μας απασχολούν, συνήλθε και πάλι με την ελπίδα του Προέδρου ότι θα εισακουσθεί η παράκληση του από τους παρευρισκόμενους, για να μεταβούν στην αίθουσα του εντευκτηρίου, όπου υπάρχει η κατάλληλη υποδομή τηλεοπτικής παρακολούθησης της συνεδρίασης του Δ.Σ., γεγονός που τελικά δεν επετεύχθη.  Κατόπιν όλων αυτών η συνεδρίαση διεκόπη.

Τόσο γρήγορα έχουν ξεχαστεί οι διακηρύξεις για δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες;  Στα τόσα προβλήματα  που  μας  ταλανίζουν με κυρίαρχο την δεινή οικονομική μας κατάσταση, που μας έχει φέρει σε απόγνωση, είναι πολυτέλεια να φορτωνόμαστε και άλλα.
Που είναι η μια γροθιά που όλοι επικαλούνταν στο ξεκίνημα του αγώνα; Για μία ακόμη φορά επιμένουμε στην ομοψυχία, στη σύνεση και στο σεβασμό των αποφάσεων του Δ.Σ.  

ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΛΕΠΕΤΕ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ