22 Οκτ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΣΤΡΙΜΠΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ 1875/2018 & 1896/2018 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Του Αλεξάνδρου Ι. Στρίμπερη, Νομικού Συμβούλου του Συλλόγου Συνταξιούχων της Ε.Τ.Ε.,.

************

Επειδή οι δικαιωθέντες συνταξιούχοι για την υπόθεση ΛΕΠΕΤΕ με τις υπ’ αριθμ.1875/2018 και 1896/2018 αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών παραπληροφορούνται από ορισμένους κύκλους δια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά ότι οι αποφάσεις 1875/2018 και 1896/2018 επιδόθηκαν από το γραφείο μου, με εντολή μου η πρώτη εξ αυτών και με εντολή του Καθηγητού κου Κρεμαλή η δεύτερη εξ αυτών στην Εθνική Τράπεζα.
Η έκδοση απογράφου χρειάζεται μια περαιτέρω διαδικασία, υπογραφή από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών, έπειτα από την καταβολή των τελών απογράφου ανά άτομο και για τα οποία τέλη απογράφου ανά άτομο αναμένουμε σχετική έγγραφη πληροφόρηση από το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Η έκδοση του απογράφου δεν κάνει τίποτα περισσότερο παρά μόνο να συντομεύσει την διαδικασία της εκτέλεσης σε βάρος της Εθνικής Τράπεζας, η οποία σε κάθε περίπτωση δύναται να αναστείλει την εκτέλεση της αποφάσεως με αίτηση αναστολής εκτέλεσης. Σύντομα θα ενημερωθείτε για τις ενέργειες εκτέλεσης των ανωτέρω αποφάσεων και σε καμία περίπτωση μην υιοθετείτε θέσεις και απόψεις που δεν έχουν καμία σχέση με τον νόμο και τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
Το δικηγορικό μου γραφείο και τα συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία, τα οποία έχουμε την ευθύνη των υποθέσεων του ΛΕΠΕΤΕ δια μέσω του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ, προβαίνουν σε κάθε ενέργεια που είναι απαραίτητη για την διασφάλιση των συμφερόντων σας.
Λυπούμαι πραγματικά γι’ αυτούς που ενσπείρουν στους κόλπους των συνταξιούχων με τις κακόβουλες τοποθετήσεις τους πανικό χωρίς λόγο, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η έκδοση του απογράφου χρειάζεται κάποια διαδικασία κτλ και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την έκδοση του, εάν η Εθνική Τράπεζα δεν συνετιστεί με το περιεχόμενο των ανωτέρω δικαστικών αποφάσεων.

Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Στρίμπερης.