19 Ιαν 2018

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ


                                                                      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδικάστηκαν σήμερα στο πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα 4.000 συναδέλφων με αίτημα την έκδοση προσωρινής διαταγής . Το σύλλογο μας εκπροσώπησε σύσσωμη η ομάδα των Νομικών η οποία απαρτιζόταν από τον Καθηγητή κ. Κρεμαλή , τους κ.κ. Στρίμπερη και Καρούζο και τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες κ.κ. Ρωμανιά και Βενέτη. Συμπαραστάθηκαν και παρενέβησαν υπέρ των απόψεων του συλλόγου μας, για λογαριασμό των ενεργεία συναδέλφων ο δικηγόρος κ. Δήμας και για την ΟΤΟΕ η κ. Φιλιπποπούλου.

Η Πρόεδρος του  Δικαστηρίου  θα εκδώσει την απόφαση της  την προσεχή Πέμπτη.
Συνάδελφοι, παρακαλούμε θερμά για την υπεύθυνη πληροφόρηση σας , να απευθύνεστε στο site του συλλόγου μας. Μόνο έτσι μπορείτε να έχετε αληθινή πληροφόρηση μακριά από παραταξιακές σκοπιμότητες .  Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα και απαιτείται λογική και ψυχραιμία. 

Σημείωση : Έκανε ιδιαίτερη αίσθηση το γεγονός της σημερινής απουσίας από το δικαστήριο, όλων εκείνων που πρωτοστατούν στο διαδίκτυο με τις ύβρεις και τις απειλές ξυλοδαρμού κατά των μελών του Δ.Σ., κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και ορθώνει ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ ?

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα συνεχίζει τον αγώνα του προκειμένου αυτός να καταστεί και αποτελεσματικός. Κυβέρνηση και Διοίκηση πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα απλώσουν χέρι στο ΛΕΠΕΤΕ.
                                                                                            ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ