11 Δεκ 2017

11.12.2017 ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ














ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ε.Τ.Ε.

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                      

Αθήνα, 11/12/17

ΟΙ  ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμα αγωνιστική εκδήλωση των συνταξιούχων της Αθήνας που συγκεντρώθηκαν  έξω από τα γραφεία του ΣΣΕΤΕ και πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση έξω από το Κεντρικό Κατάστημα της ΕΤΕ. Νωρίτερα ομάδα συναδέλφων μας  προέβη σε ειρηνική ολιγόωρη συμβολική κατάληψη του Κεντρικού και ανάρτησε πανώ με συνθήματα υπέρ του αγώνα μας για τον ΛΕΠΕΤΕ. 
                                                                                              
Την ίδια ώρα αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου μας-επικεφαλής μέρους των συγκεντρωθέντων- επιχείρησε να επισκεφθεί τον υφυπουργό κ. Α. Πετρόπουλο στο υπουργείο Εργασίας,  χωρίς όμως αποτέλεσμα καθόσον δεν έγιναν δεκτοί.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Προεδρείου του ΣΣΕΤΕ (με διευρυμένη σύνθεση) κατά την οποία συντάχτηκε η βάσει της απόφασης του  πρόσφατου ΔΣ, επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Λ. Φραγκιαδάκη,  σχετικά με την επιτροπή που θα συστήσει η Διοίκηση για την επικούρηση….
Επίσης το Προεδρείο απέστειλε πρόσκληση προς τους  Συλλόγους των εργαζομένων (ΣΥΕΤΕ, ΣΥΤΑΤΕ, ΣΕΠΕΤΕ), το ΤΥΠΕΤ και την ΟΤΟΕ για κοινή σύσκεψη  στα γραφεία του συλλόγου μας, την Τετάρτη13/12 και ώρα 12.00, προκειμένου να αποφασιστεί κοινή στάση και θέση στην παραπάνω επιτροπή.
Σχετικά δε με τις νομικές ενέργειες η ομάδα νομικών του Συλλόγου μας προχωράει σε πρόσθετα ασφαλιστικά μέτρα καθώς και σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες που απαιτούνται….
Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθούν και τα Νομαρχιακά Παραρτήματα του Συλλόγου μας.

Τέλος αποφασίστηκε η συμμετοχή του ΣΣΕΤΕ  στις προγραμματισμένες  αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 14/12 ώρα 11.00  πμ στη Πλ. Κλαυθμώνος καθώς επίσης και των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ  την Παρασκευή 15/12 ώρα 17.00 στα Προπύλαια.