31 Οκτ 2017

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ


















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31/10/2017
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ  ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Το Δικαστήριο δυστυχώς απέρριψε το αίτημα  για την έκδοση προσωρινής διαταγής καταβολής της επικούρησης  που υπέβαλαν  οισυνταξιούχοι και οι εν ενεργεία συνάδελφοι μας (ΣΣΕΤΕ – ΣΥΕΤΕ – ΣΥΤΑΤΕ – ΤΥΠΕΤ)  κατά της Διοίκησης της ΕΤΕ, λόγω της παράνομης, αιφνίδιας, αναίτιας και αυθαίρετης ολοσχερούς διακοπής της επικούρησης από 16000 συνταξιούχους, τους οποίους οδηγούν σε φτωχοποίηση και κοινωνική απαξίωση.
 Η απόφαση αυτή,φυσικά και δεν είναι καταστροφική για τη συνέχεια του αγώνα μας , που θα κλιμακωθεί  σε όλα τα επίπεδα, με κάθε νόμιμο μέσο μέχρι τη δικαίωση των συνταξιούχων και των οικογενειών τους.
 Το ΔΣ του Συλλόγου μας που θα συνεδριάσει αύριο,θα μελετήσει άμεσα μαζί με τους νομικούς συμβούλους την απόφαση και θα προγραμματίσει τις επόμενες νομικές και συνδικαλιστικές ενέργειες, σε συνεργασία και με τους Συλλόγους των Εργαζομένων,προκειμένου να αναγκαστεί η διοίκηση Φραγκιαδάκη να αναλάβει τις  ιστορικές και νομικές της ευθύνες και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της Τράπεζας έναντι του Λογαριασμού Επικούρησης.
 Ο αγώνας μας εισέρχεται στη πιο κρίσιμη φάση του και είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία  η συσπείρωση όλων μας, προκειμένου να προασπίσουμε τον ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ.

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ


Υ.Γ.
 Η Δ.Ε.  ΤΟΥ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
ΤΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
 Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Λ.Ε.Π.Ε.ΤΕ. ο Πρόεδρός του ΣΣΕΤΕ σδ. Γιάννης Πορτούλας  κατέθεσε ενυπόγραφα επιστολή με το κείμενο της οποίας συμφώνησαν όλοι οι εκπρόσωποί μας το οποίο έχει ως εξής:
«Κατ’ εξαίρεση και λόγω της ανάγκης για επιβίωση των συνταξιούχων ,συναινώ στην καταβολή της Επικούρησης μηνός Νοεμβρίου 2017 από το ποσό που ανευρέθη διότι η καταβολή αυτή και η κάλυψη οργανικού ελλείμματος πρέπει να γίνεται όπως τα τελευταία 10 χρόνια από την Εθνική Τράπεζα σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της που απορρέουν από τη νομική της υποχρέωση».
Μετά τα παραπάνω η Δ.Ε. αποφάσισε την καταβολή για το μήνα Νοέμβριο.