26 Οκτ 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

26/10/2017
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε.
ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών με τα πολιτικά κόμματα, το προεδρείο του Συλλόγου μας συναντήθηκε εκ νέου με ομάδα στελεχών, Νομικών και Τεχνικών συμβούλων της Νέας Δημοκρατίας της οποίας προΐστατο ο πρώην  Υπουργός Εργασίας και Τομεάρχης Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Βρούτσης .
Το Προεδρείο του συλλόγου μας ζήτησε την υποστήριξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον αγώνα που δίνουν οι συνταξιούχοι και ενημέρωσε διεξοδικά τα παραπάνω στελέχη με τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες πάνω στο πρόβλημα του ΛΕΠΕΤΕ. Ο πρώην Υπουργός δέχθηκε το δίκαιο του αιτήματος και με έμφαση υποστήριξε ότι πρέπει ο κ. Φραγκιαδάκης να τηρήσει την νομιμότητα που δεν είναι άλλη εκτός από αυτή που λέει «ότι ο λογαριασμός μας είναι εγγυημένων παροχών» όπως ο ίδιος υπουργός της Κυβέρνησης κ. Πετρόπουλος έχει επίσημα καταγράψει σε γνωμοδότηση του.
Ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε επίσης να ενημερώσει και τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Μητσοτάκη και θα μας γνωστοποιήσει τις ενέργειες  στις οποίες θα προβεί η Νέα Δημοκρατία .
Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν επαφές και με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα για τις οποίες θα σας κρατάμε ενήμερους.