22 Σεπ 2017

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αθήνα  22/9/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Tο Δ.Σ του Σ.Σ.Ε.Τ.Ε., χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους και τους απεργούς εργαζόμενους της ΕΤΕ και του ΤΥΠΕΤ για την συμμετοχή τους στην μεγαλειώδη χθεσινή αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στην επίθεση της Διοίκησης στο ΛΕΠΕΤΕ, στο ΤΥΠΕΤ και στις ζωές όλων μας.
Η μεγαλειώδης ειρηνική μας εκδήλωση – που ήταν πρωτοφανής και θύμισε  παλιότερες  ιστορικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις – έστειλε ένα  βροντερό μήνυμα στη Διοίκηση της ΕΤΕ το οποίο ελπίζουμε να  το διαβάσει σωστά ο κ. Λ. Φραγκιαδάκης και να αποσύρει το τελεσίγραφο που έστειλε με την επιστολή του της 28/7/17  με την οποία απειλεί ότι θα 'στραγγαλίσει' οικονομικά 16000 οικογένειες συνταξιούχων και θα θέσει σε άμεσο κίνδυνο τη βιωσιμότητα του Ταμείου Υγείας ισοπεδώνοντας το βιωτικό τους επίπεδο.
Στα χέρια του κ.Λ.Φραγκιαδάκη  δόθηκε - από τα προεδρεία των   ΟΤΟΕ-ΣΥΕΤΕ-ΣΥΤΑΤΕ-ΣΣΕΤΕ και ΤΥΠΕΤ- το ψήφισμα  που εγκρίθηκε ομόφωνα από τους 4.500 και πλέον συναδέλφους που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση.
Ο Διευθύνων σύμβουλος επέμεινε στις θέσεις που εξέθεσε στην περιβόητη επιστολή-τελεσίγραφο της 28/7/2017, είπε ότι θα ενημερώσει το ΔΣ της ΕΤΕ για το περιεχόμενο του ψηφίσματος και ότι το αμέσως προσεχές διάστημα  θα  καλέσει σε διάλογο τους συλλόγους, υποβάλλοντας συγκεκριμένη πρόταση.
Χθες οι συνάδελφοί μας με τη βροντερή τους παρουσία στη χθεσινή συγκέντρωση, έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα  ότι ο αγώνας συνεχίζεται!.

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ