2 Αυγ 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ΤΗΝ 31/7/2019


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ Β.ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ
 ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ  ΤΗΣ Ε.Τ.Ε. 31/7/2019

«Κε Πρόεδρε,
κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε,   
λοιπά στελέχη της Εθνικής Τραπέζης,
Κύριοι μέτοχοι, κυρίες και κύριοι,

Mε τη θεσμική μου ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και ως εκπρόσωπός τους, θέλω να τονίσω ότι μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη της τράπεζας, γεγονός για το οποίο πρωτοστατήσαμε στο παρελθόν σε καίριες επιλογές των εκάστοτε διοικήσεων.

Κε Πρόεδρε και κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε,                                                     

Ζητούμε από εσάς για πολλοστή φορά να παρέμβετε,                              για να δοθεί λύση στο θέμα του ΛΕΠΕΤΕ και να μπορέσουν οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ μαζί με τις οικογένειές τους να επανέλθουν σε μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι ο ΛΕΠΕΤΕ αποτελεί ένα λογαριασμό εγγυημένων και καθορισμένων παροχών και ιδρύθηκε αποκλειστικά και μόνο, για να προστατεύσει τους συνταξιούχους της ΕΤΕ, στο πλαίσιο της μετεργασιακής μέριμνας και προστασίας.
·        Οι αυθαίρετες ενέργειες εις βάρος των συνταξιούχων και η εξαθλίωση, στην οποία οδηγήθηκαν απ’ το Νοέμβριο του 2017 δεν συνάδει με το παρελθόν, παρόν και μέλλον της ΕΤΕ, η οποία αποτελεί τη ναυαρχίδα του τραπεζικού μας συστήματος.
·        Μη λησμονείτε τους απομάχους της εργασίας, γιατί έτσι τραυματίζετε την ίδια την ιστορία της ΕΤΕ και όσα οι διοικούντες κατά το παρελθόν έκαμαν, προκειμένου να έχουν στελεχιακό δυναμικό στα πλαίσια του έντονου ανταγωνισμού στον τραπεζικό χώρο.
·        Τολμήστε λοιπόν, για την αποκατάσταση της αδικίας. Με ΛΕΠΕΤΕ στους κόλπους της Εθνικής Τράπεζας!

Άκουσα πριν από μένα τον κ. Διευθύνοντα Σύμβουλο στο λόγο του να λέει για τον ΛΕΠΕΤΕ ότι πράγματι τον αναγνωρίζει και ότι είναι σίγουρος ότι τα λάθη του παρελθόντος θα διορθωθούν.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας παρακαλώ να προσέλθουμε σε διάλογο για να λυθεί το θέμα του ΛΕΠΕΤΕ.»