11 Οκτ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/10/2018


Μας μετέφεραν ανάρτηση του κ. Μαύρου στο FB στην ιστοσελίδα του Ελεύθερου Forum εξαιρετικά προσβλητική και οπωσδήποτε ψευδή, σε σχέση με την εκδοθείσα απόφαση, η οποία έδωσε το έναυσμα και σε άλλους φίλους του για παραπέρα σχόλια, που άγγιζαν τα όρια της χυδαιότητας. 

Συνάδελφοι …………………  Φτάνει πιά !!!!!
Η σπίλωση και η συκοφαντία έχουν τα όρια τους. Μερικοί όμως, δυστυχώς, δεν το κατανοούν, μη σεβόμενοι απολύτως τίποτα.. Προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το κάθε τι και να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους και την ανυπαρξία  τους. Πορεύτηκαν και συνεχίζουν να πορεύονται στο ψέμα και την υποκρισία.

Καμία απόφαση δεν έχουμε στα χέρια μας ακόμα. Απλά είναι σε γνώση μας από το Νομικό επιτελείο του Συλλόγου, το επιτυχές αποτέλεσμα του Δικαστηρίου, το οποίο προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να οικειοποιηθούν, αυτοί που η πρότερη ιστορία τους προδίδει τη στάση τους απέναντι στον ΛΕΠΕΤΕ και στους 16.500 συνταξιούχους συναδέλφους μας

Οι δύο αποφάσεις με τις οποίες δικαιώθηκαν 289 και 360 αντίστοιχα συνταξιούχοι, αποτελούν ορόσημο για τη συνέχιση του αγώνα μας και σηματοδοτούν την επιτυχή του έκβαση, ενώνοντας όλα τα μέρη για έναν ΛΕΠΕΤΕ Εγγυημένων Παροχών.

Ο σύλλογος συνεχίζει με σοβαρότητα, εντιμότητα και ευθύνη το δίκαιο αγώνα μας έναντι της αναλγησίας και απάθειας των διοικούντων την ΕΤΕ.

Ο σύλλογος είναι αυτός που θα σας ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια μόλις έχουμε το κείμενο της απόφασης.

Επιτέλους οι λασπολόγοι να μπουν στο περιθώριο.  

                                                                 Το Προεδρείο του Συλλόγου