11 Μαΐ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/5/208


                                                                                                         Αθήνα 11/5/2018


Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ  ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

                 Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ (Πορτούλας, Τζούλης, Παπαδόγιαννης, Κωνσταντέλος, Δημητρόπουλος, Μαύρος, Ξύδης) με τον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΤΕ κ. Κ. Μιχαηλίδη και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Π. Μυλωνά.                                         

Αν και ήταν η πρώτη συνάντηση μετά την  αποπομπή  του κ. Λ. Φραγκιαδάκη, χαρακτηρίστηκε και πάλι από την αναλγησία και την αδιαλλαξία και των νέων διοικούντων.

Στη συνάντηση αυτή το προεδρείο του Συλλόγου μας έθεσε το επιτακτικό ζήτημα της πληρωμής των 16500 συναδέλφων μας που παραμένουν απλήρωτοι  επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης τέθηκε επιτακτικά το καυτό θέμα των  δανείων και πάσης φύσεως οφειλών των συναδέλφων που αποτελεί θηλειά στο λαιμό τους και τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση. Οι καθημερινές οχλήσεις των υπηρεσιών της τράπεζας έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας με απρόβλεπτες συνέπειες…

Και στα δύο αυτά θέματα η απάντηση της διοίκησης ήταν να εμπλέξει εκβιαστικά την επίλυση των θεμάτων αυτών με τα σχέδιά της για τη διάλυση του ΛΕΠΕΤΕ!

Επανέλαβε τα -χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο- γνωστά σενάρια περί ένταξης μας στο θνησιγενές ΕΤΕΑΕΠ (χωρίς μάλιστα να καταβάλλει η τράπεζα ούτε 1€), και κάτι σαν…επαγγελματικό ταμείο που θα σημάνουν τον θάνατο του ΛΕΠΕΤΕ και την απαλλαγή της τράπεζας από  την εγγύηση του Λογαριασμού όπως προβλέπεται από την σύστασή του εδώ και 70 χρόνια και περιγράφεται μέσα στον κανονισμό  του…

Φυσικά το Προεδρείο του ΣΣΕΤΕ επανέλαβε τις πάγιες και διαχρονικές θέσεις μας για ΛΕΠΕΤΕ εγγυημένων παροχών.

Συνάδελφοι,
Μετά τις εξελίξεις αυτές,
ο αγώνας μας συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα.

Από τον Αγώνα αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς.-Δεν περισσεύει κανείς!

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ