10 Απρ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/4/2018


Αθήνα 10/4/2018

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

 Τις μέρες των εορτών του Πάσχα, επέλεξαν κάποιοι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι υπακούοντας σε  ‘άνωθεν’ οδηγίες, να πλήξουν ( με συνεχόμενα δημοσιεύματα τους στον ηλεκτρονικό τύπο) τον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε οι 16.500 συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας για την προάσπιση του ΛΕΠΕΤΕ και του ΤΥΠΕΤ.

 Με ανακρίβειες και ψεύδη, επιδιώκουν  να στρέψουν την κοινή γνώμη σε βάρος του τίμιου αγώνα που δίνουμε μήνες τώρα.  Αυτή την δουλειά πάντα έκαναν, την ίδια δουλειά κάνουν και σήμερα.

Ο ΣΣΕΤΕ σεβόμενος τους συναδέλφους μας και τον αγώνα που δίνουμε, μελετάει με τους νομικούς του συμβούλους τα δημοσιεύματα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη αντίδραση του Συλλόγου μας.



ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ



Χορηγήθηκε (5-4-18) η παροχή επικούρησης του μηνός Δεκεμβρίου 2017, όπως αποφάσισε η Διαχειριστική Επιτροπή του ΛΕΠΕΤΕ. Επειδή το ποσό που πιστώθηκε αφορά την επικούρηση Δεκεμβρίου του 2017 και επομένως εισόδημα του προηγούμενου έτους, βάσει της φορολογικής νομοθεσίας φορολογείται με ποσοστό 20% το οποίο θα συμψηφιστεί στη φορολογική δήλωση του 2019 για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018 (θα χορηγηθεί  βεβαίωση από τους Ασφαλιστικούς οργανισμούς μας όταν γίνουν οι δηλώσεις του οικονομικού έτους 2018)



ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΣΣΕΤΕ

Το πρωί της Μ. Πέμπτης 5-4-18, διαπιστώθηκε διάρρηξη στα Γραφεία του ΣΣΕΤΕ.
Η διάρρηξη και οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν περιορισμένης έκτασης.  Δεν διαπιστώθηκε καμμιά απώλεια ούτε σε χρήματα, ούτε σε έγγραφα. Εκλήθη η Άμεση Δράση και κατέγραψε το συμβάν, η μικρή έκταση, του οποίου κρίθηκε ότι δεν είναι λόγος περαιτέρω διερεύνησης.