8 Φεβ 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΔΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 1.100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ .
η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ.
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΠΕΡΗΣ ΛΟΓΩ  ΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ .
ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ 5-6 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΘΕΣΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ 4 -5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ  ΕΜΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ  ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ.
 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΡΤΟΥΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΡΤΟΥΛΑΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ   « ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ? » ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ  «ΝΑΙ» ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
                                
                                   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.