21 Δεκ 2017

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΤΑΣ

Ψ  Η  Φ  Ι  Σ  Μ  Α
              Συνταξιούχων  Εθνικής  Τραπέζης  της  Ελλάδος  Νομού  Ημαθίας.
Σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, συγκεντρωθήκαμε  έξω από το Κεντρικό Κατάστημα της Ε.Τ.Ε. Βεροίας και ομόφωνα εκδώσαμε το παρακάτω ψήφισμα :
1-Εκφράζουμε την λύπη μας και την έντονη αγανάκτησή μας, μαζί με άλλους 13.000 συναδέλφους μας από όλη την Ελλάδα, και διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά, γιατί αποφασίστηκε αιφνίδια, από την Διοίκηση της Τράπεζας, η κατάργηση του  Λογαριασμού Εγγυημένων Παροχών από τον οποίο συμπληρώνονταν οι ήδη μειωμένες συντάξεις μας. Η απόφαση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τακτική όλων των μέχρι σήμερα Διοικήσεων της Ε.Τ.Ε. που σεβάστηκαν το Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.( Λογαρασμός Εγγυημένων Παροχών Εθνικής Τράπεζας ) και τις προς αυτόν υποχρεώσεις της.
2-Δηλώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε αλλοίωση του χαρακτήρα του Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.καθώς και την παραβίαση των κατοχυρωμένων, εδώ και 70 χρόνια, περιουσιακών  δικαιωμάτων των συνταξιούχων μελών του Συλλόγου μας και των οικογενειών τους.
3-Καλούμε την Διοίκηση της Τράπεζας να τηρήσει τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις της απέναντι στο Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. και στους συνταξιούχους της Ε.Τ.Ε.
                                                         Για τους Συνταξιούχους Ε.Τ.Ε. Ημαθίας
                                                   Η Γραμματεία Νομαρχιακού Παραρτήματος
                                                      Άννα  Καλογήρου

                                                      Φωτεινή  Χατζηνώτα