5 Δεκ 2017

5.12.2017 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.Τ.Ε.
                         Δελτίο  Τύπου                    ΑΘΗΝΑ, 5/12/17

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ  ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε, ΤΟ Τ.Υ.Π.Ε.Τ., ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
              Συνεδρίασε σήμερα  η Διαχειριστική επιτροπή του ΛΕΠΕΤΕ στην οποία οι  εκπρόσωποι Συνταξιούχων και Εργαζομένων ψήφισαν την καταβολή της  παροχής επικούρησης του μηνός Δεκεμβρίου πράγμα που απέρριψαν οι εκπρόσωποι της Τράπεζας εμμένοντας στην απαράδεκτη στάση της Διοίκησης Φραγκιαδάκη   να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στο Λογαριασμό Επικούρησης και  στους 16000 συνταξιούχους της ΕΤΕ και τις οικογένειές τους.

Νωρίτερα σε σύσκεψη που έγινε με τα προεδρεία των σωματείων Συνταξιούχων και Εργαζομένων αποφασίστηκε ομόφωνα να απορριφθεί ο εκβιασμός που επιχειρεί η Διοίκηση Φραγκιαδάκη και ναρκοθετεί τον Λογαριασμό Επικούρησης μη καταβάλλοντας τα ποσά που είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει και καταδικάζει στη ανέχεια τους συνταξιούχους αλλά ταυτόχρονα φαλκιδεύει και τα δικαιώματα των εργαζομένων που είναι ασφαλισμένοι στον ΛΕΠΕΤΕ.
Η εξέλιξη αυτή και η ομόφωνη απόφαση Συνταξιούχων και Εργαζομένων ενισχύει τον αγώνα μας που κλιμακώνεται  τις επόμενες μέρες σε όλα τα επίπεδα, συνδικαλιστικό, νομικό, πολιτικό.
Συνάδελφοι,
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που και σήμερα βρέθηκαν στο δρόμο έξω από το Κεντρικό κατάστημα περιμένοντας μέσα στο κρύο τις αποφάσεις της Δ.Ε.
Δεν περισσεύει κανείς.

Υπερασπιζόμαστε τον ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ
Ο εμπαιγμός της Διοίκησης δεν θα περάσει!
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλα τα μέσα.

Σε αυτές τις  κρίσιμες στιγμές απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους,
Μόνη υπεύθυνη πηγή πληροφόρησης είναι ο Σύλλογός μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ