20 Απρ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/4/2018


                                                                                                                        
ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΗΜΕΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
Είναι γνωστό ότι στον αγώνα μας για τον ΛΕΠΕΤΕ, ο Σύλλογός μας έχει προσλάβει ένα εκλεκτό νομικό επιτελείο που αποτελείται πέραν του νομικού μας Συμβούλου κ. Στρίμπερη Αλέξανδρο, από καθηγητές Πανεπιστημίου όπως οι κ.κ. Κρεμαλής & Βλαχόπουλος, καθώς και από νομικούς υψηλού κύρους κ.κ. Βερβεσός, Καρούζος και Κωτσής, όπως επίσης και τον κ. Ρωμανιά τεχνικό σύμβουλο και κ. Βενέτη ως οικονομοτεχνικό στέλεχος. Ενώ λοιπόν οι νομικές ενέργειές μας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι, συνήθως ανώνυμοι, να τρομοκρατούν τους συναδέλφους μας με φήμες περί δήθεν παραιτήσεως του νομικού μας συμβούλου κ. Στρίμπερη με προφανή κακόβουλα και ιδιοτελή κίνητρα.
Συνάδελφοι
Οι ενέργειες αυτές που σπείρουν το πανικό και εντείνουν την ανασφάλεια είναι φανερό ότι σαν μόνο σκοπό έχουν την αύξηση των εσόδων κάποιων δικηγορικών γραφείων που προσπαθούν να επωφεληθούν από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι συνάδελφοί μας. Η ανευθυνότητα αυτή, όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα όλων μας και μπορεί να αποβεί ολέθρια. Παρακαλούμε διατηρείστε τη νηφαλιότητα και τη ψυχραιμία σας.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει με υπευθυνότητα τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας και δεν θα παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας.  
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ